Inkluzija kroz senzornu integraciju

U sklopu projekta Erasmus +K229 na temu ''Inkluzija kroz senzornu integraciju'', odgojiteljice iz skupina ''Pčelice'' i ''Sovice'' istraživale su kako edukacije i aktivnosti na otvorenom utječu na razvoj senzorne integracije. Organizirali smo: aktivnosti u šumi-u suradnji s roditeljima i Šumarijom Vrbovec,aktivnosti na vrtićkom igralištu po različitim vremenskim uvjetima te aktivnosti u sobi dnevnog boravka nudeći djeci prirodne materijale koji stimuliraju razvoj svih osjetila.

Svoje aktivnosti i razmišljanja o edukacijama na otvorenom, prezentirale su putem online sastanka, odgojiteljima, sudionicima projekta iz Islanda i Rumunjske.

Cijela prezentacija nalazi se na eTwinning platformi gdje ju mogu vidjeti svi sudionici projekta (odgojitelji iz Švedske, Grčke i Poljske), a javno je dostupna na službenim stranicama projekta wordpress  - https://inclusionthroughsensoryintegration.wordpress.com/ .

#Erasmus #KA229 #Inclusionthroughsensoryintegration

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 


Novosti

OBVEZNI KRAĆI PROGRAM PREDŠKOLE

Poštovani roditelji,obvezni kraći program predškole održavat će se prema sljedećem rasporedu: PREDŠKOLA DAN PROVEDBE VRIJEME PROVEDBE MJESTO PROVEDBE ...

Svjetski dan osoba s Downovim sindromom

Down Syndrom International (DSI) službeno je odredio 21. ožujak kao Svjetski dan osoba s Down sindromom (WDSD). Taj datum odabran je kako bi označio jedinstvenost Downova sindroma u potrostruče...