Večer matematike 2022. godine

Večer matematike čiji je organizator Hrvatsko matematičko društvo i ove godine održana je u Dječjem vrtiću Vrbovec. Večer matematike organizirana je u obliku radionice za djecu i roditelje koja uključuje radne centre, odnosno, matematičke aktivnosti koje djeca rješavaju samostalno ili uz pomoć roditelja. Nakon održane radionice djeci su podijeljene Zahvalnice o sudjelovanju.

Cilj Večeri matematike je popularizacija matematike među odraslima i djecom od najranije dobi, a provodi se u vrtićima i školama diljem Republike Hrvatske. 

Ove godine u Večeri matematike u Dječjem vrtiću Vrbovec ukupno je sudjelovalo 83 sudionika (djece i odgojitelja) iz skupina Leptirići, Tigrići, Lavići, Točkice i Ružice.

Voditeljice radionica su ove godine bile iz

  • centralnog objekta  7. svibnja 12 a  -  Željka Jakopec i Goranka Benko
  • objekta u ulici Eugena de Piennesa 14 f - Marina Bionda i Barbara Mušak
  • objekta u ulici Poginulih branitelja  - Ivana Vereš, Ana Bušić Spajić, Mirjana Korenika, Sunčica Kresaj Dugac i Ivona Octenjak. 


Novosti

OBVEZNI KRAĆI PROGRAM PREDŠKOLE

Poštovani roditelji,obvezni kraći program predškole održavat će se prema sljedećem rasporedu: PREDŠKOLA DAN PROVEDBE VRIJEME PROVEDBE MJESTO PROVEDBE ...

Svjetski dan osoba s Downovim sindromom

Down Syndrom International (DSI) službeno je odredio 21. ožujak kao Svjetski dan osoba s Down sindromom (WDSD). Taj datum odabran je kako bi označio jedinstvenost Downova sindroma u potrostruče...