TERMINI INICIJALNIH RAZGOVORA

Poštovani roditelji,

 

slijede upute vezano za nastavak upisa djeteta u vrtić:

-         Ukoliko se vaše dijete nalazi na listi primljene djece molimo vas proučite sljedeće:

 

1.    Pored šifre vašeg djeteta* nalazi se datum i vrijeme inicijalnog razgovora

Što je inicijalni razgovor:

Razgovor koji se obavlja u prostoru vrtića sa odgojiteljem, logopedom i zdravstvenim voditeljem, a s ciljem upoznavanja djeteta i njegovih navika kao i specifičnosti u razvojnoj liniji, a za konačnicu ima potpisivanje ugovora.

2.    Na razgovor obavezno doći u TOČNO napisano vrijeme kako bi mogli poštivati ostale dogovorene termine

3.    Na razgovor obavezno dolaze oba roditelja/skrbnika i dijete koje se upisuje u vrtić

4.    Ukoliko iz opravdanih razloga jedan od roditelja/skrbnika  ne može doći, razgovor se može obaviti ali nije moguće potpisivanje ugovora na kojem je potreban potpis oba roditelja/skrbnika – daljnji dogovor oko toga na intervjuu

5.    Na razgovor potrebno donijeti:

¨    POTPISAN i ISPUNJEN Upitnik o djetetu za inicijalni razgovor koji možete preuzeti na našoj mrežnoj stranici (https://dv-vrbovec.hr/site/content?id=83&slug=upisi-2020)

Ukoliko nemate mogućnost ispisa dokumenta kod kuće, molimo da obrazac prije datuma razgovora podignete u tajništvu vrtića na adresi Ulica 7. svibnja 12a (centralni vrtić).

¨    Kopiranu zdravstvenu iskaznicu djeteta

¨    Kopiranu iskaznicu imunizacije  SVE stranice!!!

¨    Kopiju medicinske/logopedske dokumentacije (ukoliko postoji)

¨    Kopiju rješenja Centra za socijalnu skrb te nalaze i mišljenja tijela vještačenja (ukoliko postoji)

Napomena:

Potvrdu o obavljenom sistematskom pregledu djeteta treba ishoditi i donijeti u Vrtić do 30 dana prije polaska djeteta u vrtić.

Za svu djecu koja su upisana u jednu od dvije pedijatrijske ambulante Doma zdravlja Vrbovec (Ivan Remaj, dr.med., Ana Špoljarić, dr.med.) potvrdu će podignuti zdravstvena voditeljica Dječjeg vrtića Vrbovec zbog epidemije koronavirusa.  (interni dogovor)

Inicijalni razgovori vodit će se u područnom objektu Dječjeg vrtića Vrbovec u Ulici Eugena de Piennesa 14f („Novi vrtić“).


Djeca kojima nije naveden termin inicijalnog razgovora, biti će o istome obaviješteni naknadno, prije polaska djeteta u vrtić.


Obzirom da u objektu Dječjeg vrtića Vrbovec u Ulici Eugena de Piennesa 14f nemamo mogućnost kopiranja, molimo da svakako donesete preslike svih potrebnih dokumenata.

Zahvaljujemo na suradnji i veselimo se vašem dolasku!

 

contract signing | CWA 9003*roditelji koji potvrdu o predanom zahtjevu za upis (na kojoj je šifra djeteta navedena) nisu dobili elektronskom poštom, mogu se telefonski javiti u tajništvo vrtića na broj telefona 01/2791-349 te će im potvrda biti ponovo poslana.

U svojoj elektronskoj pošti provjerite i pretinac „spam“, „neželjena pošta“ ili „nepoželjna pošta“.

Priložene datoteke

Tagovi:

Novosti